Yle vai kaupallinen tarjonta?

May 10th, 2009

Viikot kulkevat ja kevään lehtivihreä lisääntyy. Tekee mieli viettää aikaa enemmän luonnossa kuin median seurassa. Suomi puhuu siitä, onko mediamaksu oikeudenmukainen vai miten YLE oikein pitäisi rahoittaa. Jollain tavalla mielestäni yleishyödyllinen viestintä tulisi turvata. Vai väittääkö joku ihan oikeasti haluavansa vain sitä, mitä kaupalliset kanavat tarjoavat: tosi-tv-ohjelmia, yhdentekeviä tv-sarjoja, urheilua ja samoja amerikkalaisia elokuvia kerta toisensa jälkeen saman vuodenkin aikana??

New York vapun aattona

April 30th, 2009

New York 1st of May

New York -entusiastin haave on päästä asumaan, ainakin joksikin aikaa, maailman ykköskaupunkiin. Näin keväällä kuume iskee taas…

Jenkkien poliittista pohdintaa vapun aikaan

April 30th, 2009

Vapun mediaa

April 30th, 2009

Vappu on  opiskelijoiden ja työväen juhlaa, mutta voiko sen enää nykyään ottaa vakavissaan. Missä on idealismi ja aatteen palo? Media raportoi pian taas iloisesti ilmapalloja jakelevista puoluejohtajista ja haalaripukuisista ylioppilaista patsaiden puhdistuspuuhissa. Mutta toisaalta, pitääkö vapun ollakaan vakavasti otettava juhla ja suuri mediatapahtuma? Kun nyt kerrankin saadaan suomalainen kansa heräämäään talvihorroksesta toreille ja terasseille!

Moikka maailma!

April 30th, 2009

Welcome to Turkublogs.fi. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!