Posts RSS Comments RSS

Toiminnalliset työharjoitteluterveiset olympialaisiin valmistautuvasta Vancouverista!

Viihdytämme kolme kuukautta kunnioitettavaan ikään päässeitä senioreita suomalais-kanadalaisessa vanhainkodissa.Talon asukkaiden keskuudessa monikulttuurisuus on valloillaan, mutta kaikkia yhdistää vahva side Kanadaan. Vanhainkoti tarjoaa virikkeellisen ja viihtyisän ympäristön, jossa päivittäin järjestämämme aktiviteetit takavaat mummojen ja pappojen mielenvirkeyden. Pari suomalaistyttöä on kyllä saanut kummasti pappojen kinttuihin vipinää ja mummot onnesta sekaisin! Kieltäkin olemme oppineet, sillä puhumme nyt sujuvasti suomea ja englantia sekaisin!

Vapaa-aikamme olemme käyttäneet tehokkaasti tutustuen Vancouverin monipuoliseen tarjontaan ja pohjois-amerikkalaiseen elämäntyyliin, mm. Grouse Mountain on valloitettu 1,5 tunnin kiipeämisen jälkeen, Thanksgiving-kalkkunat maisteltu ja Halloweeniä juhlittu kunnon naamiaisasujen kera.

Aika kuluu hurjaa vauhtia ja kotiinlähtö lähestyy, mutta tyytyväisinä voimme jo tähän mennessä todeta ottaneemme ilon irti joka hetkestä niin duunissa kuin vapaallakin!

Greetings Canadasta 😉

Picture 14

Heini & Eva

No responses yet

Leave a Reply