Posts RSS Comments RSS

Hola! Terveiset Chilestä!

Opiskelut espanjaksi (Ingenieria comercial ja Biología) sujuvat lähes mallikkaasti. Enemmän kieltä kuitenkin oppii koulun ulkopuolella. Kotosalla vähemmän tulee oltua, mutta parveke ja näköala Tyynelle merelle passaa hyvin meille opiskelijoille. Paljon on kierretty ympäristöä ja tutkimusmatka jatkuu. On  kiva nauttia kesästä ”talvella”. Vaihtareita La Serenassa on parisen kymmentä. Ihanan värikästä porukkaa ja hyvä yhteishenki. Aika kuluu nopeammin kuin ikinä ja pelottaa että paluu Suomeen on edessä liiankin pian. Viva la vida!

CIMG2013 CIMG2167

i+i

One response so far

One Response to “Hola! Terveiset Chilestä!”

  1. Virpion Nov 19th 2009 at 10:05

    Ihania kuvia ja mukavia terveisia sieltä lämpimästä maailmasta tänne sateiseen marraskuuhun! Onnea ja menestystä opintoihin!

Leave a Reply