Feed on
Posts
Comments

Sinulla on turkublogs.fi alustalla 10 MB tilaa medialle kuten valokuville ja videoille. Tätä tilaa kannattaa kuitenkin käyttää lähinnä kuvien lisäämiseen, koska videot täyttävät tämän 10 MB tilan nopeasti. Kuvia ja videoita voi molempia linkittää myös muista palveluista.

Kuvan tuominen käy hallintasivun vasemmasta reunasta kohdasta Media. Mediakirjasto on henkilökohtainen joka käyttäjälle. Media valikon alta löytyy kohta Add new. Näin voit tuoda kuvia mediakirjastoon. Kuvan tuominen mediakirjastosta blogi-kirjoitukseen käy tekstieditorin yläreunasta löytyvän Add media tekstin vieressä olevasta painikkeesta Add an image. Sitä kautta avautuu uusi ikkuna minkä yläreunasta löytyy MediaLibrary välilehti. Valitse haluamasi kuva painamalla Show ja valitse seuraavaksi Insert into post.

Kuvan tuominen käy myös suoraan linkittämällä Add an image painikkeen alta löytyvästä välilehdestä From url. Tällöin kannattaa kuitenkin muistaa, että jos kuva ei ole omalla palvelimella se katoaa jos kuvan omistaja poistaa sen.

3 Responses to “Kuvan lisääminen blogi-kirjoitukseen”

  1. juha says:

    Lisäsin kuvan. Kuvan sijainti määritelty vasemmalle. Teksti näyttää olevan editointitilassa heti kuvan alla, mutta normaalitilassa kuvan ja tekstin välillä on useiden senttien väli. Mistä mahtaa johtua?

  2. juha says:

    Nyt hokasin. Tekstin tulee alkaa juosta heti kuvan vierestä yläreunasta oikealta. Vai?

  3. heinen says:

    joo saattaa olla että tuo kuvan asemointi vaikuttaa siihen että kuvan alle tulee tyhjää tilaa. Itse olen yleensä sijoittanut kuvat keskelle ja tyhjää tilaa ei ole ilmestynyt

Leave a Reply